TOPwoning

Zwaluwe heeft samen met haar partners het nieuwbouwconcept TOP Woning ontwikkeld. TOP staat voor Technisch, Optimaal en Prijsbewust met een goede balans tussen standaardisatie en keuzemogelijkheden. Er is een grote vraag naar betaalbare woningen, met dit nieuwbouwconcept spelen we in op de behoeften van onze opdrachtgevers die steeds meer gericht zijn op flexibiliteit en betaalbaarheid. In dit woonconcept vormen duurzaamheid, circulariteit en efficiënte bouwtechnieken de basis voor de TOP Woning.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Gerard van Beek

Gerard van Beek

Directeur Ontwikkeling

Flexibel in architectuur

De TOP Woning van Zwaluwe is beschikbaar in veel verschillende architectuurstijlen en details, zodat het concept altijd aansluit op persoonlijke wensen en specifieke locaties van de opdrachtgever. De TOP Woning is geschikt om als rijwoning, twee-onder-een-kapwoning of façadewoning toe te passen. In de ontwikkeling naar de gewenste woning kiest de opdrachtgever een basisdesign uit ons ruime aanbod, denk aan een woning in jaren ‘30 stijl of juist een moderne stijl. Samen met één van onze architecten geef je het gekozen woningtype een geheel eigen én persoonlijk karakter.

Een echt thuis creëren

Het woonconcept biedt keuze uit drie verscheidende woningtypes en tientallen architectuurstijlen. Daarnaast kan, wanneer gewenst, de TOP Woning uitgebreid en afgestemd worden op bijzondere wensen door het toevoegen van modulaire opties. Bijvoorbeeld om de woning uit te breiden door middel van een dakkapel óf het toevoegen van een frans balkon. Er is keuze uit kwalitatief hoogwaardige woningen, verschillend in woonoppervlakte, wat het woonconcept haalbaar maakt voor iedere doelgroep. De TOP Woning is geen standaard woonconcept, de woningen worden per locatie ontworpen om aan te sluiten op de lokale situatie en de wensen van de toekomstige bewoners.

Duurzaam wonen

De TOP Woning is duurzaam, uitstekend op de toekomst voorbereid en wordt gebouwd volgens het Bouwbesluit. De woningen voldoen aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en worden gebouwd met circulaire materialen. Door de toepassing van duurzame oplossingen verlagen we de woonlasten en maken we betaalbaar wonen mogelijk.

 

Download de brochure!

Actueel

Nieuws
Wethouder Tim Simons opent woonwijk Sterrenkijker in Made

Wethouder Tim Simons opent woonwijk Sterrenkijker in Made

16 mei 2023

Project
Sloop - nieuwbouw Oranjebuurt Hendrik Ido Ambacht

Sloop - nieuwbouw Oranjebuurt Hendrik Ido Ambacht

Sloop en nieuwbouw van 59 huurappartementen en 57 huurwoningen

Project
Nieuwbouw De Veldspring Strijen

Nieuwbouw De Veldspring Strijen

Nieuwbouw van 22 sociale huurappartementen en 64 koop- en huurwoningen

Project
Nieuwbouw E-veld Terheijden

Nieuwbouw E-veld Terheijden

Nieuwbouw van 46 woningen