TOPwoning

Zwaluwe heeft samen met zijn partners het nieuwbouwconcept TOP-woning ontwikkeld. TOP staat voor Technisch Optimaal en Prijsbewust. Met dit nieuwbouwconcept spelen we in op de behoeften van corporaties, gemeenten en particulieren die steeds meer gericht zijn op flexibiliteit en betaalbaarheid.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Gerard van Beek

Gerard van Beek

Directeur Ontwikkeling

Flexibel in architectuur

De Zwaluwe TOP-woning is beschikbaar in veel verschillende stijlen, zodat het concept altijd aansluit op persoonlijke wensen en specifieke locaties van de opdrachtgever. Voorafgaand aan de ontwikkeling kiest de opdrachtgever een basisdesign uit onze collectie. Denk aan een woning in jaren ‘30 stijl of juist een moderne stijl. Samen met één van onze architecten geef je dit basisdesign een geheel eigen karakter en persoonlijk signatuur.

Flexibel in uitvoering

Als het basisdesign is uitgewerkt, is het tijd om te kiezen voor de uitvoering van de TOP-woning. Daarbij gaat het om de keuze voor bepaalde materialen, vormen en type woning. De basisdesigns zijn altijd geschikt om als rijwoning, twee-onder-een-kapwoning of als vrijstaande woning afgeleverd te worden. Onafhankelijk van de gekozen stijl kan gekozen worden uit verscheidene steenkleuren, raamindelingen, luifels en dakranden.

Eenvoudig en toegankelijk

Het concept TOP-woning is beschikbaar voor zowel corporaties als voor particulieren. Door een overzichtelijke bibliotheek en een digitaal klantenportaal is het ontwikkelingsproces eenvoudig en toegankelijk. In deze bibliotheek vind je talloze voorbeelden van plattegronden, beukmaten, woningdiepten en kapvormen die de basis vormen voor een TOP-woning. Via het digitale klantenportaal kan alle informatie over het ontwikkelingsproces van de TOP-woning met belanghebbenden worden gedeeld. Zo heeft iedereen snel inzicht in de bouwkosten.

 

Download de brochure!

Actueel

Nieuws
Ondertekening overeenkomst nieuwbouw voor Woonvizier

Ondertekening overeenkomst nieuwbouw voor Woonvizier

30 augustus 2022

Nieuws
Start bouw 46 woningen E-veld Terheijden

Start bouw 46 woningen E-veld Terheijden

11 juli 2022

Project
Nieuwbouw Buiten de Veste Steenbergen

Nieuwbouw Buiten de Veste Steenbergen

Nieuwbouw van 10 starterswoningen

Project
Nieuwbouw Onder de Mast Zundert

Nieuwbouw Onder de Mast Zundert

Nieuwbouw van 6 woningen