Prefab

In onze eigen fabriek op de hoofdlocatie in Hooge Zwaluwe, produceren we sinds 2009 onder geconditioneerde omstandigheden verschillende elementen voor houtskeletbouw. We begrijpen hoe bouwprocessen lopen en weten wat optimale montage-omstandigheden inhouden. Onze kennis van jarenlange bouwuitvoering hebben we gebundeld in ons Zwaluwe Prefab productieteam.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Rob van der Feijst

Rob van der Feijst

Commercieel directeur

Onze geschiedenis

Zwaluwe Prefab werd oorspronkelijk opgezet om oudere vaklieden uit het bouwbedrijf en vaklieden met een fysieke beperking geconditioneerde omstandigheden te bieden. Dit gaf hen ofwel de mogelijkheid om zonder uitval de laatste jaren tot aan hun pensioen te overbruggen, of de mogelijkheid tot re-integratie.

Onze visie

Ondertussen is Zwaluwe Prefab een zelfstandig en modern productiebedrijf geworden met een groeiend aantal opdrachtgevers. Onze opdrachten komen met name uit de aannemerij, timmerindustrie en van projectontwikkelaars. Ook krijgen we diverse opdrachten vanuit verschillende ketensamenwerkingen. We werken nauw samen met gevelsysteemproducenten zoals Isosystems, Thermosteen en Renowall.

Onze kracht

Met Zwaluwe Prefab kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Van engineering, verzorgen van tekenwerk, produceren tot transport. Ook het vakmanschap van onze medewerkers draagt bij aan de diensten die wij als Zwaluwe Prefab bieden. Hoe we dat doen? We onderscheiden onszelf door de specials die we kunnen ontwikkelen.
Naar de website van Zwaluwe Prefab

Actueel

Nieuws
Aankondiging nieuwe directie!

Aankondiging nieuwe directie!

04 juni 2024

Nieuws
Bewust Veilig dag 2024

Bewust Veilig dag 2024

27 maart 2024

Nieuws
Week van de circulaire economie

Week van de circulaire economie

13 maart 2024

Nieuws
Zwaluwe Prefab rond na 12.500 m2 gevel opdracht KBM Groep af!

Zwaluwe Prefab rond na 12.500 m2 gevel opdracht KBM Groep af!

11 maart 2024