Dagelijks onderhoud

Vanaf de oprichting van Zwaluwe Bouw in 1981 voeren wij al service- en mutatieonderhoud uit aan vastgoed, met name in opdracht van woonzorginstellingen en woningcorporaties. Service- en mutatieonderhoud bestaat uit veel processtappen en een uitvoerige administratie. Een handmatige verwerking in verschillende systemen kost niet alleen veel tijd en geld, het is ook nog eens gevoelig voor fouten. Dat kan efficiënter. Zwaluwe heeft hiervoor een slim digitaal systeem ontwikkeld.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Sander Woolschot

Sander Woolschot

Hoofd afdeling onderhoud

Dagelijks onderhoud

Dagelijks voeren wij onderhoud uit aan een bestand van ruim 15.000 woningen. We onderscheiden ons met meerjarige prestatiecontracten, vaak op basis van een afkoopcontract. Dit vermindert de administratieve werkzaamheden en zorgt ervoor dat onderhoudskosten voor de opdrachtgever voorspelbaar en beheersbaar zijn.

Intelligent IT-systeem

Het digitale systeem voor service- en mutatieonderhoud van Zwaluwe bestaat uit een intelligente IT-koppeling tussen het basissysteem van de corporatie en ons uitvoeringssysteem. Hierdoor hebben alle partijen realtime inzicht in alle lopende processen. Ook de vakman op locatie is aangesloten op het IT-systeem met een tablet waarop de planning en werkbonnen toegankelijk zijn. Via de digitale werkbon worden uren, materialen en bestellingen direct geregistreerd. De digitale administratie kan vervolgens snel en efficiënt uitgewerkt worden tot een factuur. Handig!

Herkenbaar en vertrouwd

Zowel Zwaluwe als de corporaties kunnen hun klantenservice enorm verbeteren door altijd actuele informatie paraat te hebben voor hun klanten. Met de geïntegreerde planningsmodule is het mogelijk om afspraken met bewoners onmiddellijk te bevestigen, omdat de agenda’s op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast laat het systeem het eenvoudig toe om één van onze vakmensen toe te wijzen aan vaste locaties. Dat geeft bewoners rust en vertrouwen. Alle Zwaluwe medewerkers kunnen zich altijd identificeren en zijn herkenbaar aan de Zwaluwe werkkleding.

                           

           

 

 

                       

Actueel

Nieuws
Afdeling Dagelijks Onderhoud werkt onverminderd door!

Afdeling Dagelijks Onderhoud werkt onverminderd door!

12 februari 2024

Nieuws
Overleg afdeling Dagelijks Onderhoud bij klooster Catharinadal

Overleg afdeling Dagelijks Onderhoud bij klooster Catharinadal

31 augustus 2023

Nieuws
Kennissessie Gemeente Oosterhout

Kennissessie Gemeente Oosterhout

26 oktober 2022

Nieuws
Nieuw 3-jarig contract Dagelijks Onderhoud HW Wonen

Nieuw 3-jarig contract Dagelijks Onderhoud HW Wonen

03 februari 2022