Bedrijven

Projecten

Ruim 40 jaar ervaring. Bekijk onze projecten.

De Zwaluwe Groep

Ontdek Bouw, Ontwikkeling, Prefab en Grondbank.

Vacatures 5

De kracht van teamgeest! Al onze vacatures.

Zwaluwe is regionaal actief in renovatie, restauratie, service onderhoud en nieuwbouw. Wij ontwikkelen projecten en produceren prefab bouwonderdelen.

Zwaluwe Bouw

Bouwen zit in ons bloed. Renovatie, restauratie, serviceonderhoud en nieuwbouw, maar ook bouwen aan relaties met partners, bewoners en medewerkers. Onder opdrachtgevers staan we bekend als professioneel, betrouwbaar en flexibel. Ons imago hebben we vanaf 1981 opgebouwd door consequent kwaliteit en vakmanschap te leveren. Bij onze aanpak gaan snelheid en zorgvuldigheid altijd hand in hand.

Meer informatie
Zwaluwe Ontwikkeling

Zwaluwe Ontwikkeling houdt zich vooral bezig met ontwikkelen van woningbouwprojecten in West-Brabant. Ons doel? Woningen realiseren met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, die volledig voldoen aan de wensen van nu. Zo creëren we een fijne leefomgeving voor bewoners.

Meer informatie
Zwaluwe Prefab

In onze eigen fabriek op de hoofdlocatie in Hooge Zwaluwe, produceren we sinds 2009 onder geconditioneerde omstandigheden verschillende elementen voor houtskeletbouw. We begrijpen hoe bouwprocessen lopen en weten wat optimale montage-omstandigheden inhouden. Onze kennis van jarenlange bouwuitvoering hebben we gebundeld in ons Zwaluwe Prefab productieteam.

Meer informatie
Zwaluwe Grondbank

Zwaluwe Grondbank is opgericht voor het verwerven en beheren van potentiële ontwikkellocaties voor commercieel vastgoed en bijvoorbeeld hoog- en laagbouw woningen. Zwaluwe Grondbank levert hiermee een bijdrage aan de borging van continuïteit voor Zwaluwe Ontwikkeling en Zwaluwe Bouw.

Meer informatie