Nieuwbouw Zwaluwstate Zevenbergschen Hoek

Nieuwbouw van 14 appartementen en 6 woningen

Nieuwe bedrijfslocatie

In 2016 zijn we met ons bedrijf verhuisd naar onze nieuwe bedrijfslocatie in Hooge Zwaluwe. Tussentijds hebben we onze oude bedrijfslocatie aan de Olavstraat in Zevenbergschen Hoek nog in gebruik genomen. Daarna is onze huidige bedrijfslocatie in Hooge Zwaluwe uitgebreid en stond ons pand aan de Olavstraat leeg. Inmiddels is het pand gesloopt.

Zwaluwstate in vogelvlucht

Onze oude bedrijfslocatie maakt plaats voor een duurzaam nieuwbouwplan met 14 kwalitatieve appartementen en 6 comfortabele grondgebonden woningen. Op de huidige locatie van het gedateerde kantoorpand aan de Olavstraat komt het appartementengebouw met de naam ‘De Zwaluw’. Aan de zijde van De Vier Uitersten zijn de 6 eengezinswoningen met de naam ‘De Huiszwaluw’ gesitueerd. De woningen in Zwaluwstate zijn zeer energiezuinig omdat zij voldoen aan de BENG norm en zijn daarmee klaar voor de toekomst. Het plan is ontwikkelt door Zwaluwe Ontwikkeling en wordt gerealiseerd door Zwaluwe Bouw.

Bouw gestart

De bouw is in december 2023 gestart met het boren van de palen. De planning is dat de woningen en appartementen begin 2025 worden opgeleverd.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Benieuwd naar het aanbod? Bezoek dan onze projectwebsite www.zwaluwstate.nl.

In het kort

Status
In uitvoering
Plaats
Zevenbergschen Hoek
Architect
Quadrant Architecten BNA
Opdrachtgever
Zwaluwe Ontwikkeling
Expertises
Nieuwbouw

Foto's