Willibrordushof te Lage Zwaluwe

In verkoop - inschrijven t/m 12 april 12.00uur

Op de oude locatie van de Willibrordusschool, aan de Pastoor van Hooijdonklaan in Lage Zwaluwe, zijn wij door de gemeente Drimmelen geselecteerd als ontwikkelaar voor het ontwerp en de realisatie van energiezuinige woningen. Het plan bestaat uit rug-aan-rug woningen, beneden- en bovenwoningen voor starters en levensloopbestendige patiowoningen. De vertoonde impressies geven sfeerbeelden van de toekomstige woningen weer. 

Verkoop gestart

De verkoop van de Wild rug-aan-rug woningen en Florus beneden-/bovenwoningen is gestart.  Als er meerdere kandidaten zijn met een eerste voorkeur voor dezelfde woning vindt de toewijzing plaats door middel van een loting. Het inschrijfformulier kan tot en met vrijdag 12 april 12.00uur worden ingeleverd bij de notaris. Wilt u meer weten over deze procedure? Of heeft u andere vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met één van onze makelaars.

Onze makelaars

Biemans Made Makelaardij  – 0162-672 424 of info@biemansmande.nl

Van Tetering Makelaardij – 076-850 39 61 of info@vanteteringmakelaardij.nl

De patiowoningen gaan op een nader te bepalen moment in de verkoop. Geïnteresseerd in een patiowoning? Geef uw interesse door aan de makelaars.

In het kort

Status
In verkoop
Plaats
Lage Zwaluwe

Foto's