Ontwikkeling Molenweel Terheijden

Ontwikkeling van verschillende woningtypes aan de Molenweel in Terheijden

Op de voormalige tuinderij gelegen aan de Lageweg in Terheijden heeft Zwaluwe Ontwikkeling grond aangekocht.  Op deze locatie zijn wij voornemens om 57 energiezuinige woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen onder de projectnaam ‘Molenweel’ te realiseren. In het plan is oog voor een groene, natuurrijke omgeving.  

Planning

In fijne samenwerking met de gemeente Drimmelen is medio december het bestemmingsplan ‘Molenweel, Terheijden’ vastgesteld. Dit betekent dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt tot en met 28 maart. De verwachting is dat wij in de tweede helft van 2024 starten met de verkoop van de woningen.

Meer informatie

Wanneer er nieuwe informatie over deze ontwikkeling beschikbaar is zullen wij dit hier delen.

Een leuk weetje!

De naam is afkomstig van een ‘weel’, zoals in Terheijden en omstreken oppervlaktewater wordt genoemd. Zo’n weel is ten westen van het plangebied te vinden en iets verder westwaarts staat de molen De Arend. Vandaar de naam Molenweel.

Maak uw interesse kenbaar

Wilt u op de hoogte gehouden worden op het moment dat wij met deze woningen in de verkoop gaan? Laat dan uw gegevens vrijblijvend achter door het invullen van onderstaand digitale formulier. Wanneer wij de verkoopfase opstarten zal u rechtstreeks worden geïnformeerd over de verkoopprocedure door een nader te selecteren makelaar.

In het kort

Status
In voorbereiding
Plaats
Terheijden

Foto's