TOP woning

Zwaluwe heeft samen met haar partners het nieuwbouwconcept TOP-woning ontwikkeld. TOP staat voor Technisch Optimaal en Prijsbewust. Met dit nieuwbouwconcept spelen we in op de behoeften van corporaties, gemeenten en particulieren die steeds meer gericht zijn op flexibiliteit en betaalbaarheid.

Flexibel in architectuur

De Zwaluwe TOP-woning is beschikbaar in veel verschillende stijlen, zodat het concept altijd aansluit op persoonlijke wensen en specifieke locaties van de opdrachtgever. Voorafgaand aan de ontwikkeling kiest de opdrachtgever een basisdesign uit onze collectie. Denk aan een woning in jaren ‘30 stijl of juist een moderne stijl. Samen met één van onze architecten geef je dit basisdesign een geheel eigen karakter en persoonlijk signatuur.

Flexibel in uitvoering

Als het basisdesign is uitgewerkt, is het tijd om te kiezen voor de uitvoering van de TOP-woning. Daarbij gaat het om de keuze voor bepaalde materialen, vormen en type woning. De basisdesigns zijn altijd geschikt om als rijwoning, twee-onder-een-kapwoning of als vrijstaande woning afgeleverd te worden. Onafhankelijk van de gekozen stijl kan gekozen worden uit verscheidene steenkleuren, raamindelingen, luifels en dakranden.

Eenvoudig en toegankelijk

Het concept TOP-woning is beschikbaar voor zowel corporaties als voor particulieren. Door een overzichtelijke bibliotheek en een digitaal klantenportaal is het ontwikkelingsproces eenvoudig en toegankelijk. In deze bibliotheek vind je talloze voorbeelden van plattegronden, beukmaten, woningdiepten en kapvormen die de basis vormen voor een TOP-woning. Via het digitale klantenportaal kan alle informatie over het ontwikkelingsproces van de TOP-woning met belanghebbenden worden gedeeld. Zo heeft iedereen snel inzicht in de bouwkosten.