Onze mensen

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal en daar zijn we zuinig op. We koesteren ons team van ervaren en deskundige professionals, die van elk project een succes weten te maken. Daar zijn we trots op. Onze mensen blinken niet alleen uit op individueel vlak, maar vormen een hecht team
dat op een effectieve manier samenwerkt.

Sterke teamgeest

Bij Zwaluwe werken 120 professionals. Vakkundige mensen met hart voor de zaak en onze projecten. De sterke teamgeest is de drijvende kracht achter ieder succesvol project. Bij Zwaluwe zijn collega’s niet alleen collega’s, maar vaak ook goede vrienden. Langdurige dienstverbanden zijn daarom geen uitzonderingen bij Zwaluwe. Ook met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en andere bouwpartners vormen we een sterk team. Structureel, want vanuit hechte relaties ontstaan goede samenwerkingen.

Zwaluwe investeert in talent

Naast een hecht team is persoonlijke ontwikkeling een groot goed bij Zwaluwe. Onze medewerkers zijn specialisten in hun werkgebied en we vinden het belangrijk om deze kennis te waarborgen. We investeren daarom doorlopend in cursussen en bijscholing zodat de vakkennis up-to-date is. We creëren stage- en opleidingsplekken om nieuw talent te ontdekken en op te leiden. Daardoor ontstaan goede doorstroommogelijkheden voor ons personeel.

 

Werken bij Zwaluwe?

Werken bij Zwaluwe?

De kracht van Zwaluwe is onze sterke teamgeest. Hierdoor gaat niet alleen iedereen elke dag met plezier naar zijn werk, maar weten wij ook op een efficiënte manier samen te werken.

Ja, ik wil werken bij Zwaluwe
  • Zwaluwe Bouw min. 32 uur

    Projectleider

  • Zwaluwe Bouw 24-40 uur

    Werkvoorbereider

  • Zwaluwe Bouw min. 32 uur

    Communicatie Coördinator

Actueel

Nieuws
Actueel: vacature Communicatie Coördinator (m/v)

Actueel: vacature Communicatie Coördinator (m/v)

05 juli 2023

Nieuws
Bouwplaatsbezoek HBO bouworiëntatiedagen

Bouwplaatsbezoek HBO bouworiëntatiedagen

26 januari 2023

Nieuws
Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

23 december 2022

Nieuws
Actueel: vacature projectleider

Actueel: vacature projectleider

12 september 2022