Onze mensen

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal en daar zijn we zuinig op. We koesteren ons team van ervaren en deskundige professionals, die van elk project een succes weten te maken. Daar zijn we trots op. Onze mensen blinken niet alleen uit op individueel vlak, maar vormen een hecht team
dat op een effectieve manier samenwerkt.

Sterke teamgeest

Bij Zwaluwe werken 120 professionals. Vakkundige mensen met hart voor de zaak en onze projecten. De sterke teamgeest is de drijvende kracht achter ieder succesvol project. Bij Zwaluwe zijn collega’s niet alleen collega’s, maar vaak ook goede vrienden. Langdurige dienstverbanden zijn daarom geen uitzonderingen bij Zwaluwe. Ook met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en andere bouwpartners vormen we een sterk team. Structureel, want vanuit hechte relaties ontstaan goede samenwerkingen.

Zwaluwe investeert in talent

Naast een hecht team is persoonlijke ontwikkeling een groot goed bij Zwaluwe. Onze medewerkers zijn specialisten in hun werkgebied en we vinden het belangrijk om deze kennis te waarborgen. We investeren daarom doorlopend in cursussen en bijscholing zodat de vakkennis up-to-date is. We creëren stage- en opleidingsplekken om nieuw talent te ontdekken en op te leiden. Daardoor ontstaan goede doorstroommogelijkheden voor ons personeel.

 

Werken bij Zwaluwe?

Werken bij Zwaluwe?

De kracht van Zwaluwe is onze sterke teamgeest. Hierdoor gaat niet alleen iedereen elke dag met plezier naar zijn werk, maar weten wij ook op een efficiënte manier samen te werken.

Ja, ik wil werken bij Zwaluwe
  • Zwaluwe Bouw min. 32 uur

    Allround Timmerman

  • Zwaluwe Ontwikkeling min. 32 uur

    Hoofd Planontwikkeling

  • Zwaluwe Prefab min. 32 uur

    Productieleider

Actueel

Nieuws
Aankondiging nieuwe directie!

Aankondiging nieuwe directie!

04 juni 2024

Nieuws
Ramen gezeemd klooster Sint Catharinadal

Ramen gezeemd klooster Sint Catharinadal

29 april 2024

Nieuws
Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

30 maart 2024

Nieuws
We zijn weer gestart!

We zijn weer gestart!

09 januari 2024