Terug naar overzicht | 18 december 2023

Woningen en appartementen E-veld Terheijden opgeleverd!

Alleen maar blije gezichten in Terheijden! Eind vorige week hebben de kopers van een appartement ‘De Poortwachter’ de sleutel gekregen. Inmiddels zijn alle 46 woningen en appartementen van project E-veld in Terheijden opgeleverd. We wensen iedereen veel woonplezier. 

Duurzaamste wijk gemeente Drimmelen

Op het E-veld is alles gericht op de toekomst. Op dit voormalige voetbalveld heeft Zwaluwe Ontwikkeling de duurzaamste woonwijk van de gemeente Drimmelen ontworpen. De woningen zijn gebouwd met duurzame materialen, zijn energiezuinig en aangesloten op het Traais Warmtenetwerk van het Traais Energie Collectief. De focus is gelegd op natuur inclusiviteit en klimaatadaptatie door het toepassen van groene daken en nestgelegenheden voor onder meer vogels, vleermuizen en insecten. Het middengebied in het project wordt volledig groen ingericht. De (toekomstige) bewoners maken hiervoor samen met de gemeente Drimmelen keuzes.

Verschillende woningtypes

De nieuwe woonbuurt biedt een mooie mix van 12 façadewoningen, 10 hoek- en tussenwoningen en 14 drie- en vierkamer appartementen. Op de locatie zijn binnen het project ook 10 sociale huurwoningen gerealiseerd voor Woonvizier. Daarnaast is er een vijftal kavels beschikbaar voor de bouw van tiny houses, waarvan de eerste al gerealiseerd en bewoond is.

Meer nieuws

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

27 maart 2024

Bewust Veilig dag 2024

Bewust Veilig dag 2024