Terug naar overzicht | 22 juli 2022

Waardering huurders Waalwijk: buurtfeest georganiseerd!

Volgende week zijn de eindopleveringen van 26 verbeterde woningen aan de Dr. Kortenhorststraat en Dr. Donker Curtiusstraat in Waalwijk. De woningen gaan van een gemiddeld energielabel D naar label A+++. Een uitzonderlijk goede verbetering met ontzettend blije huurders!

Werkzaamheden

Door onder andere het compleet isoleren van de woning, het vernieuwen van de kozijnen met triple glas, het toepassen van een wtw (warmteterugwin) ventilatie systeem, hybride warmtepomp met zonnepanelen en screens, gaan de woningen van een gemiddeld energielabel D naar label A+++.

Buurtfeest

De huurders van de verbeterde woningen zijn zo blij met het verloop van het traject en met het eindresultaat, dat zij op eigen initiatief een buurtfeest hebben georganiseerd om het einde van het project te vieren. De hele buurt én alle vakmensen van zowel Zwaluwe Bouw als onze vaste partners die hebben meegewerkt aan dit project, genoten van een heerlijke barbecue en veel gezelligheid en waardering.

Bos bloemen

Peter van der Straten, Projectleider vastgoed bij Casade en René van’t Geloof, uitvoerder bij Zwaluwe Bouw hebben als bedankje een mooie bos bloemen gekregen van de bewoners.

Mooi gebaar

Dit is toch een geweldig mooi gebaar? Hartelijk dank aan iedereen die aan dit project heeft meegewerkt: onze gewaardeerde opdrachtgever Casade, de vakmensen van LC Groep, De Isolatiespecialist.nl, Maas-Jacobs, Hombergen Glas- en Schilderwerken, Hoppenbrouwers Techniek B.V., Van Berchum Zonwering, Riva Schoonmaak, Vissers | Sloop – Asbest – Bodem, Zwaluwe Prefab, Zwaluwe Bouw en natuurlijk de begripvolle huurders.

Meer nieuws

19 april 2024

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!