Terug naar overzicht | 23 december 2022

Fijne feestdagen!

De laatste werkdag van 2022 zit erop! Onze collega’s gaan genieten van een welverdiende Kerstvakantie en starten maandag 9 januari weer vol frisse energie. Eerder deze week overhandigden we een cheque van € 7.500,- aan de voedselbank Oosterhout en vandaag sloten we het jaar af met een Kerstborrel in onze omgetoverde Prefab hal.

Waardecheque voor Voedselbank Oosterhout

De Kerstattentie voor onze relaties maakt dit jaar plaats voor een schenking aan de Voedselbank Regio Oosterhout. We overhandigden een waardecheque van maar liefst €7.500,- aan Annita van de Voedselbank Regio Oosterhout. Een stichting die mensen uit de regio helpt die moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen. In 2004 is Voedselbank Regio Oosterhout ontstaan. De voedselbank werkt vanuit een hecht team om mensen die het moeilijk hebben te helpen waar het kan. Zij staan naast hen en ondersteunen in de eerste levensbehoefte met goederen en huishoudelijke zaken. Zelf ook in actie komen? Steek een helpende hand uit, biedt een luisterend oor of doe een donatie aan de voedselbank! https://voedselbankoosterhout.nl/

Jaar afgesloten met Kerstborrel

De laatste werkdag van 2022 is afgesloten met een Kerstborrel voor alle collega’s. Ruim 100 collega’s genoten in de in Kerstsferen omgetoverde Prefab loods van heerlijke hapjes en drankjes, volledig verzorgd door Vermeulen Catering uit Oosteind. Commercieel directeur Rob van der Feijst sprak alle collega’s toe, keek terug op een succesvol jaar met veel tevreden opdrachtgevers en stond daarnaast stil bij zorgen, ziekte en verlies. Er is nog eens extra benadrukt dat ons bedrijf klaarstaat voor collega’s die het moeilijk hebben. En ook al kunnen we de oorzaak misschien niet wegnemen, soms helpt het om de omstandigheden te veranderen waardoor een oplossing dichterbij is. We doen het met elkaar: de kracht van teamgeest en een mooie Kerst gedachte!

Beperkte bereikbaarheid

Onze collega’s genieten van maandag 26 december t/m vrijdag 6 januari van een welverdiende vakantie. In die periode zijn we beperkt bereikbaar. Ons kantoor is op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur bereikbaar op 0168-452505 . Voor spoedgevallen is er onze 24-uurs dienst.

Meer nieuws

19 april 2024

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!