Terug naar overzicht | 23 december 2023

Fijne feestdagen en een gelukkig 2024!

De laatste werkdag van 2023 zit erop! Onze collega’s gaan genieten van een welverdiende Kerstvakantie en starten maandag 8 januari weer vol frisse energie. Eerder deze week overhandigden we twee keer een cheque van € 3.750,- aan Egel&Co en aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam en we sloten het jaar af met een Kerstborrel in onze omgetoverde Prefab hal, waar we onze vertrouwenspersoon Monique van Dordregt extra in het zonnetje hebben gezet.

Jaar afgesloten met Kerstborrel

De laatste werkdag van 2023 is afgesloten met een Kerstborrel voor alle collega’s. Ruim 120 collega’s genoten in de in Kerstsferen omgetoverde Prefab loods van heerlijke hapjes en drankjes, volledig verzorgd door Vermeulen Catering uit Oosteind. Commercieel directeur Rob van der Feijst sprak alle collega’s toe, keek terug op een succesvol jaar met veel tevreden opdrachtgevers en stond daarnaast stil bij zorgen, ziekte en verlies. Er is nog eens extra benadrukt dat wij als bedrijf uitzonderlijk veel aandacht besteden aan onze mensen bij zorgen en verlies. We doen het met elkaar: de kracht van teamgeest.

Monique in het zonnetje

Een grote rol hierin speelt onze collega Monique van Dordregt die als vertrouwenspersoon altijd klaarstaat en een luisterend oor biedt aan onze collega’s. In het kantoor van Monique staat de deur altijd open. Vreugde, zorgen of verdriet delen? Dat kan hier. Wij gunnen ieder bedrijf een eigen Monique. En daar hebben we tijdens de Kerstborrel extra bij stilgestaan. Onze collega Sander Woolschot deelde een mooi gedicht, passend bij de Kerstgedachte:

Als je met heel je hart

Steeds voor een ander klaarstaat

Dan heb je zeker begrepen

Waar het, in het leven, echt om gaat

Niet om rijkdom of om macht

Maar om liefde en samen leven

Om zomaar wat warmte uit je hart

Aan een ander geven

Nee, het leven draait niet om aanzien

Niet om dingen of om spullen

Maar om elk hartje, groot of klein

Met warmte en liefde vullen

Beperkte bereikbaarheid

Onze collega’s genieten van maandag 25 december t/m vrijdag 5 januari van een welverdiende vakantie. In die periode zijn we beperkt bereikbaar. Ons kantoor is op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur bereikbaar op 0168-452505 . Voor spoedgevallen is er onze 24-uurs dienst.

Meer nieuws

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

27 maart 2024

Bewust Veilig dag 2024

Bewust Veilig dag 2024