Terug naar overzicht | 04 juni 2024

Aankondiging nieuwe directie!

In overleg en met instemming van de huidige directie en de ondernemingsraad heeft de Raad van Commissarissen besloten om de directie met ingang van 1 juli 2024 uit te breiden met Edwin Knipscheer als Operationeel Directeur, Eric van Ginneken als Commercieel Directeur en Sander Woolschot als Directeur Service en Onderhoud van Zwaluwe Bouw.

Zwaluwe Bouw, opgericht in 1981 door Cor de Heijde, is een kerngezond familiebedrijf dat zowel in het verleden, maar ook in het heden en de toekomst veel aandacht besteedt aan de continuïteit van de bedrijfsvoering. Met de groei en uitbreiding van de activiteiten binnen de Zwaluwe Groep is het een logische stap om de directie uit te breiden en te versterken.

Edwin, Eric en Sander hebben hun volledige opleiding bij ons bedrijf doorlopen en een grote bijdrage geleverd aan de huidige vorm van onze organisatie. Ze kennen het bedrijf daardoor als geen ander. Samen met Michiel Koert als Algemeen Directeur, Gerard van Beek als Directeur van Zwaluwe Ontwikkeling en Zwaluwe Grondbank en Rob van der Feijst als Commercieel Directeur Zwaluwe Prefab, vormen zij de voltallige directie van de Zwaluwe Groep.

Rob van der Feijst legt per 1 juli 2024 zijn functie als Commercieel Directeur van Zwaluwe Bouw neer. Rob zal tot 1 juli 2025 als Commercieel Directeur van Zwaluwe Prefab het directieteam blijven ondersteunen en adviseren.

De Raad van Commissarissen feliciteert Edwin, Eric en Sander met hun benoeming in de directie van de Zwaluwe Groep en wenst ze veel succes met deze prachtige uitdaging. Daarnaast bedankt de RvC Rob voor zijn jarenlange inzet en gedrevenheid als Commercieel Directeur van Zwaluwe Bouw.

Met de versterking van het directieteam is opnieuw een mijlpaal bereikt in de continuïteit. Samen met de 140 medewerkers blijft de Zwaluwe Groep onder het motto “de kracht van teamgeest” ook in de toekomst klaarstaan voor haar opdrachtgevers, klanten en leveranciers.

Meer nieuws

12 juli 2024

Gloednieuwe bedrijfsfilm en vakantiesluiting

Gloednieuwe bedrijfsfilm en vakantiesluiting

07 juni 2024

Vanaf nu in de verkoop: 8 patiowoningen Rhobi Willibrordushof in Lage Zwaluwe!

Vanaf nu in de verkoop: 8 patiowoningen Rhobi Willibrordushof in Lage Zwaluwe!

04 juni 2024

Aankondiging nieuwe directie!

Aankondiging nieuwe directie!