Terug naar overzicht | 05 december 2023

250e verbeterde woning voor Woonvizier!

In opdracht van Woonvizier voeren we in meerdere fases energiebesparende maatregelen en groot onderhoud uit aan een gedeelte van het woningbezit van Woonvizier. Inmiddels is de 250e verduurzaamde woning gereed, waar we natuurlijk bij stilstaan!

Werkzaamheden

Deze grondgebonden woningen bevinden zich in Hooge én Lage Zwaluwe, Terheijden en Moerdijk. Door de maatregelen die worden toegepast, zoals het isoleren van de daken en gevels, het vervangen van kozijnen en het aanbrengen van mechanische ventilatie, verbetert het energielabel van de woningen naar energielabel A. Hierdoor hebben de huurders een energiezuiniger en comfortabelere woning met een eigentijdse uitstraling!

250e woning

Inmiddels is de 250e verduurzaamde woning gereed. Natuurlijk staan we gezamenlijk stil bij deze mijlpaal. In MFC De Ankerkuil in Moerdijk hebben we samen met bewoners uit de wijk, de Wethouder van de gemeente Moerdijk, huurdersvereniging Woonbelang en Woonvizier teruggeblikt naar het project tot nu toe. De bewoners van de 250e woning zijn in het zonnetje gezet door het overhandigen van een insectenhotel en een mooie bos bloemen. Trots op het resultaat en de fijne samenwerking met de bewoners!

 

Meer nieuws

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

27 maart 2024

Bewust Veilig dag 2024

Bewust Veilig dag 2024