Terug naar overzicht | 26 april 2023

100e verbeterde woning wijk Laageinde Noord in Waalwijk!

In opdracht van Casade verbeteren we in totaal 130 woningen in Dongen en Waalwijk. Gister beleefde een bewoner van de Prof. Piersonstraat een bijzonder moment. Haar woning blijkt de 100e verbeterde woning te zijn!

Energiebesparende maatregelen

De woningen krijgen noodzakelijk onderhoud en daarnaast worden er energiebesparende maatregelen toegepast. De woningen worden tevens voorzien van duurzame installaties. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen van gevel- en vloerisolatie, een nieuw geïsoleerd dak en een nieuw ventilatiesysteem.

100e verbeterde woning

De bewoonster van de 100e verbeterde woning ontvangt namens Zwaluwe Bouw een felicitatie mét een cadeautje. Ook de andere bewoners van woningverbetering Laageinde-Noord en de vaklieden werden niet vergeten. Zij konden tijdens de lunch samen genieten van een heerlijk frietje!

Ketensamenwerking

Het project in Waalwijk maakt deel uit van een nauwe ketensamenwerking met Casade. Samen met collega aannemers BAM Wonen, Hazenberg en Caspar de Haan hebben we een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verduurzaming van ca. 2.000 woningen in vijf jaar.

Meer nieuws

19 april 2024

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!