Terug naar overzicht | 06 juni 2023

100e verbeterde woning in de wijk Dubbeldam in Dordrecht!

Tijd voor een feestje! In opdracht van Trivire zijn we druk bezig met het verbeteren van woningen in de wijk Dubbeldam. Inmiddels is de 100e woning verbeterd! Natuurlijk zijn de bewoners van deze woning in het zonnetje gezet, maar ook aan de andere buurtbewoners is gedacht.

Verbetering woningen

We voeren energiebesparende maatregelen uit aan 298 woningen in de wijk Dubbeldam in Dordrecht. In juni 2022 zijn we gestart met het vervangen van de badkamers, keukens en toiletten bij de woningen die daarvoor in aanmerking kwamen. Eind vorig jaar begon de verduurzaming van 86 woningen aan de Platanenlaan en Magnoliastraat en 46 woningen aan de Seringenstraat en Goudenregenstraat. Doelstelling van de verbetering is een lager energieverbruik (we gaan naar gemiddeld energielabel A!), geen tocht en schimmel meer, een goed geïsoleerde en beter geventileerde woning, een frisse uitstraling en een veiliger thuis.

100e woning gereed

Inmiddels is de 100e woning verbeterd en na de bouwvak starten we met de volgende 100. De bewoners van de 100e woning zijn verrast met een presentje, wat erg goed is ontvangen. Deze bewoners nemen actief deel aan de klankbordgroep waardoor ze, ook namens de andere bewoners in de wijk, hebben meegedacht met het plan en de uitvoering. Ze zijn erg blij met hun verbeterde woning!

Sociaal frietje

Niet alleen de bewoners van de 100e verbeterde woning zijn in het zonnetje gezet. Samen met de bewoners die al genieten van hun verduurzaamde woning, de bewoners waar het project in uitvoering is én waar we binnenkort starten, hebben we in het heerlijke voorjaarszonnetje een frietje gegeten en een praatje gemaakt. Natuurlijk waren hierbij ook de partijen aanwezig waarmee we dit project samen tot een succes brengen, voor een écht ‘frietje sociaal’. Ons eigen projectteam, @Trivire, @Architectuurstudio Breda, @ADVIBO, @De Goede vastgoedonderhoud, @Ploeg kozijnen, @AA dak, @Takkenkamp, @LC groep, @WVI Werkendamse Verwarmings Industrie, @Bokhorst installatietechniek, @Elektro Drechtsteden B.V., @Van Herp Solar solutions, @Vissers en @Van Berchum.

 

Ter ere van de 100e verbeterde woning hebben we een video gemaakt.

Meer nieuws

19 april 2024

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!