Leerlingen en studenten bij Zwaluwe

Projecten

Ruim 40 jaar ervaring. Bekijk onze projecten.

De Zwaluwe Groep

Ontdek Bouw, Ontwikkeling, Prefab en Grondbank.

Vacatures 5

De kracht van teamgeest! Al onze vacatures.

Leerlingen en studenten bij Zwaluwe

Zwaluwe investeert veel in het opleiden van leerlingen en stagiaires.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Eric van Ginneken

Eric van Ginneken

Commercieel directeur

Bij Zwaluwe is het mogelijk praktische ervaring op te doen tijdens je opleiding. We zijn een erkend leerbedrijf voor MBO en HBO opleidingen. We streven ernaar dat iedere leerling een eigen leermeester heeft, zodat je na je opleiding als volwaardig vakman aan de slag kan!

MBO opleiding

Als BBL-leerling maak je kennis met ons vak en werk je samen met collega’s aan renovatie, nieuwbouw of groot-onderhoud projecten. Onder begeleiding van een ervaren collega leer jij de vaardigheden van jouw vakgebied, dit is jouw leermeester. Eén dag per week ga je naar een school bij jou in de buurt om je mbo-diploma 2, 3 of 4 te halen. De andere vier dagen werk je bij ons. Je wordt opgeleid tot echte vakman.

Als BOL-leerling ga je fulltime naar school en ga je in een bepaalde periode van je opleiding fulltime stage lopen. Zwaluwe biedt ook hier mogelijkheden voor.

HBO opleiding

Voor HBO opleidingen werken we nauw samen met Bouwteam. Dit is een samenwerking tussen Bouwschool Breda en verschillende aannemers uit de regio. Via Bouwteam word je geholpen aan een passende hbo-stage in de bouw.

Ook een duale HBO opleiding volgen en in de tussentijd stage lopen bij Zwaluwe behoort tot de mogelijkheden.

Interesse

We hebben ongetwijfeld een leerplaats voor je! Neem contact op met Eric via e.vanginneken@zwaluwebouw.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!