Resultaat Gericht Samenwerken

Projecten

Ruim 40 jaar ervaring. Bekijk onze projecten.

De Zwaluwe Groep

Ontdek Bouw, Ontwikkeling, Prefab en Grondbank.

Vacatures 5

De kracht van teamgeest! Al onze vacatures.

Kwaliteit en efficiëntie vinden we belangrijk bij Zwaluwe. Daarom werken we continu aan het verbeteren van onze werkwijzen. Resultaat Gericht Samenwerken is een werkwijze in onze divise Onderhoud & Renovatie die erop gericht is kosten te verlagen, kwaliteit te optimaliseren en het proces efficiënter te laten verlopen. Het doel? Opdrachtgevers en bewoners zo goed en betaalbaar mogelijk van dienst te zijn.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten!

Eric van Ginneken

Eric van Ginneken

Hoofd bedrijfsbureau

Inzicht en visie

Bij resultaatgericht samenwerken (RGS) is er minder sprake van de klassieke relatie tussen opdrachtgever en onderhoudsbedrijf. Opdrachtgever en onderhoudsbedrijf werken niet samen volgens een concreet takenpakket, maar vanuit een langdurig onderhoudscontract met een gedeelde visie. Deze visie wordt geformuleerd aan de hand van prestaties en strategieën die het onderhoudsbedrijf meer vrijheid geven bij de uitvoering van het onderhoud. Gedurende de contracttijd heeft de opdrachtgever inzicht in het proces en kunnen onderhoudsplannen naar wens worden bijgesteld.

Kostenefficiëntie en kwaliteitsgarantie

Een onderhoudscontract op basis van RGS heeft veel voordelen. Doordat de verantwoordelijkheid voor het onderhoud wordt verschoven naar het onderhoudsbedrijf, loopt de opdrachtgever minder risico’s op faalkosten. Het onderhoudsbedrijf vult het onderhoud namelijk naar eigen inzicht in en dient te voldoen aan de overeengekomen prestatienorm. Het is daarom voor het onderhoudsbedrijf belangrijker om kostenefficiënt te werk te gaan. De langere contractduur heeft ook een positieve uitwerking op de kwaliteitsgarantie van het onderhoud. Doordat opdrachtgever en onderhoudsbedrijf langdurig samenwerken, is er meer continuïteit en ruimte voor innovatie, voorspelbaarheid in kosten en verbetering van processen.

VGO certificaat

In 2017 heeft Zwaluwe het VGO certificaat behaald voor de volgende disciplines: gevels, daken, installaties en interieur. Het certificaat is te downloaden op onze pagina over certificering.

Ervaring

Inmiddels heeft Zwaluwe al met diverse projecten expertise opgedaan met het werken volgens de RGS systematiek. Referenties kunt u onderaan deze pagina vinden of beijk deze video over onze ervaringen.

Actueel

Nieuws
Verduurzaming 285 woningen Dubbeldam in volle gang

Verduurzaming 285 woningen Dubbeldam in volle gang

29 februari 2024

Nieuws
Zwaluwe Bouw behaalt opnieuw het VGO-keur!

Zwaluwe Bouw behaalt opnieuw het VGO-keur!

14 juli 2023

Nieuws
Ondertekening overeenkomst beheersfase voormalig gemeentehuis Numansdorp

Ondertekening overeenkomst beheersfase voormalig gemeentehuis Numansdorp

27 februari 2023

Nieuws
Ondertekening raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken

Ondertekening raamovereenkomst Resultaat Gericht Samenwerken

19 januari 2023