Ontwikkeling Munnikenhof Terheijden

Nieuwe toekomstige woningbouwontwikkeling van 81 nieuwbouwwoningen’

Nieuwe woonbuurt

Samen met van Wanrooij Projectontwikkeling ontwikkelt Zwaluwe Ontwikkeling een nieuwe woonbuurt aan de oostzijde van Terheijden. De nieuwe woonbuurt van 81 woningen zal een geleidelijke overgang gaan vormen van de bebouwde kom van Terheijden naar de aangrenzende landelijke omgeving. Het gebied zal bestaan uit diverse woonclusters van energiezuinige woningen met een eigen sfeer en uitstraling voor meerdere doelgroepen en prijsklassen. Tussen de woonclusters wordt er ruimschoots groen ingepast.

Publicatie Ontwerpbestemmingsplan

De beoogde woningbouwplannen voor Munnikenhof passen niet in het geldende bestemmingsplan, daarom is de afgelopen periode in samenspraak met de gemeente Drimmelen gewerkt aan het uitwerken van een ontwerpbestemmingsplan. Inmiddels heeft het college van de gemeente Drimmelen medio december ingestemd om het ontwerpbestemmingsplan in procedure te brengen. Dit betekent dat het ontwerpbestemmingsplan vanaf 22 december 2023 tot en met donderdag 15 februari 2024 digitaal of bij het gemeentehuis ter inzage ligt.

Meer informatie

Wanneer er nieuwe informatie over de ontwikkeling van dit project beschikbaar is zullen wij dit hier met u delen. Wilt u op de hoogte gehouden worden op het moment dat wij met deze woningen in de verkoop gaan? Laat dan uw gegevens vrijblijvend achter door het invullen van onderstaand digitale formulier. Wanneer wij de verkoopfase opstarten zal u rechtstreeks worden geïnformeerd over de verkoopprocedure door een nader te selecteren makelaar.

In het kort

Status
In ontwikkeling
Plaats
Terheijden

Foto's