Terug naar overzicht | 11 maart 2024

Zwaluwe Prefab rond na 12.500 m2 gevel opdracht KBM Groep af!

Anderhalf jaar, 12.500 m2 gevel en 1.320 houtskeletbouwelementen verder, hebben we afgelopen week een bijzonder project afgerond, Hydepark Notting Hill in Hoofddorp in opdracht van KBM Groep. Zwaluwe Prefab heeft alle 1.320 houtskeletbouwgevelelementen, dakranden en overige rekwerken geleverd voor dit bijzondere project.

Notting Hill is een plandeel van de gebiedsontwikkeling van ‘Hydepark is here’. Dit plandeel bestaat uit 310 woningen verdeeld over zes appartementengebouwen met ieder een unieke uitstraling. Elk blok bracht voor de houtskeletbouw nieuwe uitdagingen in de engineering. Denk daarbij alleen al aan vier verschillende soorten gevelbekleding!

Bedankt!

Wij willen alle partijen bedanken die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Tekenaar Van der Kolk Gorinchem b.v., constructeur Boorsma B.V., leverancier hout en plaatwerk Jongeneel, leverancier folie en tape Morgo Folietechniek BV en transport Remie Kraanverhuur B.V. en Combex. Uiteraard willen we KBM Groep bedanken voor deze prachtige opdracht en de fijne samenwerking vanaf het begin. We zijn nog niet klaar in Hydepark Hoofddorp, inmiddels zijn we gestart met de productie van de houtskeletbouw elementen voor blok 27 in opdracht van De Vries en Verburg.

Meer nieuws

12 juli 2024

Gloednieuwe bedrijfsfilm en vakantiesluiting

Gloednieuwe bedrijfsfilm en vakantiesluiting

07 juni 2024

Vanaf nu in de verkoop: 8 patiowoningen Rhobi Willibrordushof in Lage Zwaluwe!

Vanaf nu in de verkoop: 8 patiowoningen Rhobi Willibrordushof in Lage Zwaluwe!

04 juni 2024

Aankondiging nieuwe directie!

Aankondiging nieuwe directie!