Terug naar overzicht | 09 januari 2024

We zijn weer gestart!

Na een heerlijke Kerstvakantie zijn we weer opgestart. Het Dagelijks Onderhoud is in de vakantie onverminderd doorgegaan, de renovatie- en nieuwbouwprojecten zijn weer opgestart. Benieuwd wat ons in de tweede helft van 2023 heeft beziggehouden? Lees het in onze nieuwsbrief ‘Zwaluwe in Vogelvlucht’ die hier digitaal te lezen is. Ook twee keer per jaar de nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!

Renovatie en groot onderhoud projecten

Actuele renovatie- en groot onderhoud projecten die weer zijn opgestart zijn onder andere 153 woningen aan de Jupiterstraat in Oosterhout, 498 woningen in centrum Sliedrecht, 69 woningen Grauwe Polder in Etten-Leur, 54 woningen St. Lucasplein in Roosendaal, 289 woningen Dordrecht Dubbeldam. Ook zijn we het nieuwe jaar gestart met de opnames en de proefwoning voor groot onderhoud aan 145 woningen aan de Desmijn en Diamantdijk in Roosendaal.

Nieuwbouwprojecten

Actuele nieuwbouwprojecten zijn 116 woningen en appartementen in Hendrik-Ido-Ambacht, 20 woningen en appartementen Zwaluwstate in Zevenbergschen Hoek en 89 woningen de Veldspring in Strijen. Daarnaast worden de laatste punten afgewikkeld na oplevering van 46 woningen aan het E-veld in Terheijden en 31 appartementen aan de W.H. Vliegenstraat.

Meer informatie over onze projecten staat op de projectenpagina.

Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!

Twee keer per jaar brengen wij onze nieuwsbrief uit waarin u leest wat ons het afgelopen half jaar heeft beziggehouden. De nieuwsbrief is hier digitaal te lezen. Ook twee jaarlijks onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar info@zwaluwebouw.nl en laat u gegevens achter. We kunnen de nieuwsbrief per post of digitaal toesturen. Laat desgewenst uw postgegevens of uw mailadres achter.

Meer nieuws

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!

27 maart 2024

Bewust Veilig dag 2024

Bewust Veilig dag 2024