Terug naar overzicht | 31 augustus 2023

Overleg afdeling Dagelijks Onderhoud bij klooster Catharinadal

Afgelopen week was het tijd voor het jaarlijkse overleg van het kantoorpersoneel van de afdeling Dagelijks Onderhoud. En waar kun je dat beter doen dan bij het klooster St. Catharinadal in Oosterhout, wat tevens een onderhoudslocatie van ons is. In een mooie zaal in het wijnhuis hebben we met elkaar overlegd, waarna we een rondleiding kregen van Zuster Norberta. We sloten af met een lekkere lunch.

De afdeling Dagelijks Onderhoud 

Voor ruim 15.000 woningen van vier woningstichtingen worden door meer dan 30 eigen vaklieden dagelijks klachten opgelost, reparaties uitgevoerd en mutatiewoningen weer in orde gemaakt voor nieuwe verhuur. Deze opdrachten worden ingepland vanuit ons klantencontactcentrum (KCC) door het team van de afdeling planning. Daarnaast voeren we wmo-aanpassingen uit voor verschillende gemeentes en hebben we zorginstellingen en een klooster in beheer. Tijdens het overleg is het werk geevalueerd en was er ruimte voor eenieders inbreng.

Rondleiding St. Catharinadal

Het klooster Norbertinessenpriorij Sint Catharinadal is mogelijk de oudste, nog bestaande vrouwenkloostergemeenschap van Nederland. Zwaluwe Bouw is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de gebouwen. Onze collega’s hebben van Zuster Norberta een rondleiding gekregen over het landgoed, waar de druiven volop groeien om tot heerlijke lokale wijn vermaakt te worden.

Meer nieuws

19 april 2024

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!