Terug naar overzicht | 26 januari 2023

Bouwplaatsbezoek HBO bouworiëntatiedagen

Op 25 januari 2023 hebben we onze bouwplaats van nieuwbouwproject E-veld in Terheijden opengesteld voor de jaarlijkse HBO bouworiëntatiedagen van Bouwend Nederland en Avans Hogeschool. We blikken terug op een geslaagde dag.

Dagplanning

Zeven studenten van de opleiding Bouwkunde aan Avans Hogeschool en Karin Oomen, adviseur onderwijs & arbeidsmarkt bij Bouwend Nederland zijn door ons ontvangen. De dag begon met een gezellige lunch, waarna onze projectontwikkelaar Regina Freijee de studenten bijgepraat heeft over de verwerving en de ontwikkeling van dit unieke woningbouwproject. Aansluitend zijn we onder leiding van onze projectleider Paul Bink de bouwplaats opgegaan, waar Paul uitleg heeft gegeven over de technische uitdagingen en innovatieve oplossingen bij dit project.

Reactie studenten

Zwaluwe Bouw investeert veel in het opleiden van mensen. De studenten van Avans waren erg enthousiast en onder de indruk van het werk. Zij stonden te kijken van de veelzijdigheid van een bouwbedrijf en dat er zoveel verschillende functies zijn. We hopen dat we met deze geslaagde middag weer een aantal studenten enthousiast hebben gemaakt voor ons mooie vak!

Meer nieuws

29 september 2023

Start bouw nieuwbouwwijk Veldspring feestelijk gevierd!

Start bouw nieuwbouwwijk Veldspring feestelijk gevierd!

25 september 2023

Maar liefst 7.100m2 houtskeletbouw wanden geproduceerd!

Maar liefst 7.100m2 houtskeletbouw wanden geproduceerd!

13 september 2023

Beheer vastgoed PZC Dordrecht door Zwaluwe Bouw

Beheer vastgoed PZC Dordrecht door Zwaluwe Bouw