Terug naar overzicht | 27 maart 2024

Bewust Veilig dag 2024

Vandaag is de Bewust Veilig-dag 2024, een jaarlijks initiatief van Koninklijke Bouwend Nederland. Op deze dag besteden honderden bedrijven in onder andere de bouwbranche extra aandacht aan veilig en gezond werken. Waaronder wij. Veiligheid staat bij Zwaluwe op nummer één en is belangrijker dan deadlines en winst.

Onze collega Albert Segers speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf op het gebied van veiligheid. Als preventiemedewerker voert hij veel interne bouwplaats inspecties uit, geeft voorlichting over veilig werken aan onze collega’s en hij let erop dat de juiste beschermingsmiddelen worden gebruikt.

V&G en RI&E

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het opstellen van het V&G plan en het maken van de RI&E, wat staat voor risico-inventarisatie en -evaluatie. Dit zijn tools waarmee alle arbeidsrisico’s binnen ons bedrijf en per project in kaart worden gebracht en op basis waarvan we deze risico’s zoveel mogelijk verkleinen of weghalen.

Veilig naar huis

Samen met onze partners, leveranciers en opdrachtgevers zetten we ons iedere dag in om na een dag hard werken met zijn allen weer veilig naar huis te kunnen.

Meer nieuws

19 april 2024

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

Twee verbeteringsprojecten opgeleverd aan Alwel!

10 april 2024

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

Bijeenkomst ‘Werk in uitvoering’ met ketenpartners Coen Hagedoorn Bouwgroep en Heijmans

30 maart 2024

Fijne Paasdagen!

Fijne Paasdagen!